Kamasutra Rhythm - Bhangra Massage Wand med 3 massagehoveder (Winkwink.dk)Det første jeg lægger mærke til, da jeg åbner forsendelses emballagen, er hvor stor pakken egentlig er. Den er ikke tung, men føles alligevel som om der er gods i den. Det vil sige ikke for tung, men heller ikke for billig. Emballagen er i smuk sort stil og jeg bemærker navnene "Bhangra" og "Rythm" der leder mine tanker hen på det tantriske univers.

Æsken åbnes og jeg mødes af en magic wand vibrator med 3 tilhørende massagehoveder, der alle er i en lilla farve. Jeg er dog mest til den sorte farve der matcher mit til tider mørke univers, men den lilla farve har en behagelig afslappende effekt på mig kan jeg mærke. Produktet er udformet i silicone og da jeg tager den i hånden, kan jeg mærke hvor let og glat vibratoren er. Med i pakken følger en fin stofpose og en oplader. Derudover har WinkWink.dk lagt en kuvert indeholdende en kasino jeton, med reference til produktets producent, og adskillige mindre prøvebreve med massageolier og glidecremer. De 3 dildo massagehoveder har hver sin funktion. Den første er udformet som noget der nærmest kunne ligne en mindre børste med små bløde knopper. Den er beregnet til klitoris og giver en vibrerende fornemmelse når "børstemassagehovedet" berører. Den anden er beregnet til skede og klitoris på samme tid. Den har to "arme" der stimulerer begge områder samtidig når den indføres i kvinden. Det sidste massagehoved er beregnet til anal stimulering. Jeg kan anbefale, at det ikke er ligegyldig i hvilken "retning" massagemassagehovederne sættes på vibratoen. Det kommer an på hvordan man ønsker at holde på vibratoren og have let adgang til betjeningsknapperne samtidig.

Vibratoren skal først oplades. Umiddelbart er jeg i tvivl om hvor oplader stikket skal ind i vibratoren, da der ikke er en synlig indgang. Jeg finder dog hurtigt ud det er i bunden af viratoren ved håndtaget, hvor der er en usynlig indgang. Meget smart og let anvendeligt. Vibratoren har 7 forskellige vibrationsmønstre der hver især kan øges eller sænkes i 5 styrker. Den højeste styrke er dog så kraftig, at jeg tvivler på den er anvendelig til seksuel stimulering, men uden et massagehoved påført kan den sagtens anvendes til massage af øvrige dele af kroppens muskler. Vibrationsmønstrene varierer fra konstant vibrering over små korte vibreringer til henholdsvis korte og lange vibreringer. Når vibratoren er i standby lyser vibratoren hvid og hvert vibrationsmønster har sin egen farve vibratoren lyser op i. Lyset er ikke skarpt og bliver derfor ikke corny. Det er en behagelig lysstyrke.

Jeg har aftalt med min veninde Maria, at hun skal besøge mig, hvor jeg glæder mig til at høre hendes mening om vibratoren. Det er koldt uden for så Maria har brug for en kop te da hun ankommer. Mens hun drikker sin te viser jeg hende vibratoren. Hun blev, lige som jeg, overrasket over hvor stor den er og alligevel hvor let den er at holde. Hun glæder sig til det at prøve den, men lister en kommentar ind, at hun nok ikke er den rette til det. Generelt er hun ikke til vibratorer, men holder sig helst til glasdildoer som hun finder størst nydelse ved.

Vi foretrækker ind i mit soveværelse, hvor jeg i forvejen har tændt en masse stearinlys. Det er intet bedre end levende lys til at lyse et soveværelse op når man skal være tæt på hinanden. Jeg trækker Maria ind til mig og kysser hende. Det er et stykke tid siden hun sidst har været hos mig, hvilket jeg kan mærke på hende. Hun udsender et lille klynk da jeg tager fat i hende og trækker hende ind mod mig. Hun er sulten. Det er vi begge to. Jeg mærker straks hvordan hendes nærvær forplanter sig i skridtet på mig og hun smiler frækt til mig da hun mærker det.

Vi omfavner hinanden i sengen og kysser lidenskabeligt. Jeg har tænkt på Maria hele dagen på arbejdet, så der skal ikke meget til før bulen i mine busker vises tydeligt. Jeg har været så forudseende ikke at tage underbukser på efter badet, da det kun komplicerer det hele når tøjet skal af. Derfor er bulen ekstra tydelig i mine bukser og Maria bemærker det straks. "Trænger han ikke til at komme ud?" spørger hun kækt og jeg kan kun give hende ret. Jeg får klædt Maria af og jeg kan kun nyde synet af denne aldeles smukke kvinde, der nu ligger nøgen foran mig - klar til at jeg begraver min tunge dybt mellem hendes ben. Min tunge udforsker hendes skød med stille, nærmest drillende bevægelser. Det er kun opvarmning. Vibratoren skal afslutte det når tid er.

Jeg kan mærke Maria's ben give efter og hendes mavemuskler lave små sammentrækninger. Jeg lytter godt efter til disse signaler og tilpasser min tunges berøring af hende, så hun holdes lige under tærsklen til forløsning. Hun er klar. Jeg påsætter massagehovedet nummer 2 som er beregnet til skede og klitoris stimulering. Efter påførelse af medfølgende glidecreme indfører jeg den i hende og placerer den øverste arm på klitoris. Det første vibreringsmønster er en konstant vibrering. Jeg sætter den på laveste hastighed og Maria udsender straks et "Uh!". Den kan hun godt lide. Vi skal dog alle vibreringsmønstrene igennem for at finde den hun bedst kan lide, så jeg trykker på knappen og straks skifter vibratoren til et mønster der accelerer op i hastighed, for straks at stoppe og begynde igen. Indvirkningen på Maria mærkes straks. Hun bringes op til et punkt med accelerationen, hvor det lige er ved at være for meget for hende, men bringes straks ned igen da vibreringen stopper, for så at accelerere op igen. Hendes analyse er, at det på en måde er det næsten ved at være for meget og så alligevel ikke. Den kan hun godt lide.

De næste 2 mønstre er det samme mønster med acceleration for dernæst at stoppe og begynder igen, nu blot med en endnu hurtigere acceleration. Maria udtrykker sin frustration da jeg hurtigt skifter videre for at se hvad den ellers kan. Sådan er det... når man tester så er det ikke kun nydelse :-) Mønster nummer 5 er 2 korte vibreringer efterfulgt af en lang vibrering. Den er Maria hurtigt til at synes godt om, hvilket straks kommer til udtryk i hendes lår, der nærmest går i krampe og vibrerer. Hun justerer sit underliv til den rigtige vinkel hun ønsker på vibratoren. Hun nyder det i fulde drag og jeg fornemmer straks jeg ikke skal skifte videre, med mindre jeg vil have et møgfald fra hende, så jeg koncentrerer mig om at nyde og følge hendes begær for dette vibreringsmønster.

Maria's krop begynder at ryste mere og mere. Tilsyneladende har hun helt glemt at glasdildoer er hendes foretrukne legetøj, da hun gispende efter vejret siger til mig "Du kan lige vove på at stoppe". Hun har i sin vildfarendhed også glemt jeg ikke bryder mig om at blive talt kommanderende til i sengen på den måde, men jeg lader hende slippe for konsekvens denne gang. Hun skal nyde det hun er i nu og jeg nyder at se hende nyde. Maria's krop begynder at give mere og mere efter. Jeg ved hvad det betyder og sætter hastigheden i vibreringen et tak op med plusknappen. "Ikke mere end det!" skriger Maria, men hun får dårligt fuldendt sætningen før hendes krop giver efter og orgasmen bøgler gennem hendes krop. Jeg slukker vibratoren og nyder synet af Maria mens hendes krop nærmest går i krampe. "Vi mangler stadig 2 vibreringsmønstre..." får jeg sagt før Maria griber fat i min arm og stakhåndet får fremstønnet "Giv mig lige et øjeblik!". "Desuden mangler vi også de to andre massagehoveder og den kan jo også sættes op i hastighed...". Maria kigger nærmest "hvad tror du selv" agtigt i mine øjne og jeg ved godt hvad det betyder. Hun skal heller ikke slides op. Ellers er der ikke noget tilbage til mig og min bule i bukserne, der nu er kommet ud i den fri luft.

Vi får dog prøvet de 2 sidste vibreringsmønstre der er to forskellige intensiteter af en acceleration efterfulgt af en deacceleration. Men på dette tidspunkt er Maria blevet så stimuleret, at det er for meget for hende. Hun kan ikke mere. "Nu er det din tur" siger hun kækt og tilføjer "Var der et anal massagehovede til den?". Jeg får stoppet hende før hun kommer for godt igang med den kække tone og tager fat i hende. Jeg ved godt hvad jeg vil have og hun lystrer velvilligt i det jeg trænger op i hende.

Da aftenen går på hæld og vi begge er udmattede putter vi under dynen og snakker om vibratoren. Hvad hun bedst kunne lide med mere. Næste gang vil hun gerne prøve det massagehoved der kun er til klitoris. Da vi tager afsked og hun går ud af min hoveddør får hun lige listet spørgsmålet; "Hvor var det jeg kunne få sådan en henne?", ind.