Champagnefest

Konepasning.dk arrangerer eksklusive champagnefester i samarbejde med en tæt samarbejdspartner. Hvis du er interesseret i en aften med sex på den intelligente måde, så send mig en email. Vær forberedt på, at du skal igennem en optagelsesprøve der vil give svar på din lyst og evne til at deltage i en champagnefest.

Champagnefest med Kvinden i centrum

Skal din Kvinde (eller du som singlekvinde) feteres, begæres, føres og forføres af flere skønne mennesker i herskabelige gemakker, vil vi med glæde arrangere et dekadent sushi- og champagneparty.
Det sublime og sofistikerede skal være være nøgleord i en fest, der emmer af sensuel erotik i bedste "eyes-wide-shut" stil. Om der skal indgå et strejf af erotisk dominans, tantra, seksuel spiritualitet eller om du på anden vis skal forkæles af flere mænd og/eller kvinder aftaler vi forud, så oplevelsen ikke bare matcher, men gerne overgår dine vildeste fantasier.
Du vil blive (for)ført ud på dybt vand, hvor du troede du ikke kunne bunde, og ført sikkert tilbage igen i trygge erfarne hænder.
Om du blindfoldes, bindes eller blot tryllebindes af egen kådhed bestemmer du selv. Herefter skal vi nok tage teten, så intensiteten bevares og øges som aftenen skrider frem.

Forførelse med stil, elegance og mystik...i små skridt!

De stilfulde omgivelser, på et af byens bedre hotelsuiter i København eller en herskabslejlighed på Fyn, vil danne rammerne for en erotisk aften. Denne aften designer vi omkring erotisk rummelighed og uforbeholden uanstændighed, hvor du kan komme i kontakt med din indre demimonde, udleve syndige kurtisanefantasier eller måske nyde din submissive længsel.
Hvad det end måtte være taler vi om. Vi skriver sammen, mødes og gør dig i mindre sceancer klar til dagen, hvor gæsterne vælges i samråd med dig og/eller din partner