Hvem er manden bag Konepasning.dk?

Jeg er en mand på 38 år der hylder kvinder for de fantastiske skabninger de er.
Jeg startede ikke tidligere med mit seksualliv end så mange andre, men jeg har udforsket, eksperimenteret og rykket mig med langt hurtigere skridt end hvad normen "dikterer".
Jeg er ikke supermodel, så hvis du satser på jeg er Markus Schenkenberg typen, så går du galt i byen. Jeg er derimod en normal dansk mand med udseendet med sig, der har et sexdrive ud over det sædvanlige. Jeg hylder gentleman princippet og går meget op i forkælelse af dig og give dig en god oplevelse. Hvis det har interesse for dig, så er jeg "udstyret" større end gennemsnittet og enkelte gange været model på det område for erotiske magasiner.

Min elskov

Kvinder bliver til stadighed overrasket over min ældre personlighed, både i og uden for sengen. Den svarer slet ikke til min fysiske alder. Jeg boller eller knepper ikke en kvinde. Jeg elsker med hende.
En kvinde er noget af det smukkeste en mand kan komme i nærheden af og det sætter jeg stor pris på. Jeg ser det som min fornemmeste opgave, at give hende alt den opmærksomhed hun har brug for, fysisk og mentalt.
Jeg formår at forføre dig, som du sikkert aldrig er blevet forført før. Jeg elsker at kysse og kan kysse dybt og lidenskabeligt, som var det Humphrey Bogart og Ingrid Bergman i hed omfavnelse. Jeg elsker, at kigge dig dybt i øjnene, så du kan se ind bag dem og få vished for, hvor stort mit begær til dig er. Jeg er konstant opmærksom på, at pirre din krop med berøringer over det hele på ben, lægge, mave, baller, lår, arme, hals og fingerspidser...
Jeg formår, at fornemme hvor du er henne og kan tilpasse min berøring af dig. Jeg formår, at hvile i mig selv og i min seksuelle energi. Jeg er derfor i stand til at kontrollere den. Afhængig af hvordan jeg fornemmer din fysiske og mentale tilstand, vælger jeg hvornår jeg vil udløse den. Jeg formår dermed, at holde den seksuelle energi gående i meget lang tid, til vores fælles nydelse og tilfredsstillelse.

Tænder han mon på mig...?

Jeg tænder på rigtigt mange forskellige typer af kvinder. Overvægtige kvinder har jeg det sværere ved. Med overvægt mener jeg ikke dem der har det dårligt med 5 kg for meget. Kvinder med former er også dejlige, det skal blot ikke være overvægt.
Jeg tænder specielt på ansigter. Brysternes størrelse og udformning har ikke den store betydning for mig. Store bryster kan være sexet og små bryster kan være utrolig frække.
Jeg forestiller mig du er en kvinde i alle aldre, der hviler seksuelt i sig selv og har lyst til at prøve en mand, der er garanti for en lang og god aften med kvaliltetssex.