Konepasning

Som ægtemand kan du få din kone passet af mig i et par timer. Hun vil indgå i seksuelt samkvem med mig, hvor du efterfølgende vil få hende glad og tilfreds tilbage. Hun vil være dig meget taknemmelig for den dejlige gave du har givet hende og være ekstra opmærksom over for dig som tak. En kvinde, der føler hendes mand giver alt til hende, giver også meget igen. Du kan trygt stole på, at hun er i gode hænder hos mig.
Jeg vil aldrig komme imellem ægtemand og kone. Jeg er blot et krydderi der forstærker jeres forhold i og med i udfordrer (og bekræfter) jeres tillid til hinanden.

Singlekvinden

Er du alene og savner god sex? Er du træt af score lotteriet i byen og blot har brug for god sex uden forpligtigelser? Så er jeg også noget for dig. Jeg ser det som min fornemmeste opgave, at være den mand for dig, som andre ikke kan være. Den perfekte elsker for dig. Jeg opfylder dine drømme om god sex og de fantasier du måtte have. Du får fuld opmærksomhed og forkælelse lige så længe du vil af mig.

Flerkanter

Tænder dig og din kone på, at tage en ekstra mand med i sengen? Så er jeg løsningen for jer. Jeg er det frække krydderi i jeres fantasi og forstår til fulde blot at være jeres krydderi. Mulighed for indragelse af flere mænd end mig er intet problem. Jeg har kontakterne i mit netværk.

Champagnefester

I tæt samarbejde med en tæt samarbejdspartner arrangerer Konepasning.dk champagnefester hvor smukke, intellektuelle og personlighedsmæssig fantastiske mennesker har intelligent sex. Sammenslutningen af disse mennesker betegnes "Syndigkatet" og har gemakker på Fyn til festerne. Medlemsskab af Syndigkatet kræver en optagelsesprøve.

Specielle arrangementer

Jeg har et bredt netværk af andre swingere, mænd som kvinder og andre personer der tit laver seksuelle arrangementer. Fantasien sætter ikke grænser for hvad jeg er i stand til at sætte op for dig. Det er blot at spørge ind til det.