Tidens Kvinder

Konepasning.dk er testet af Tidens Kvinder. Læs interviewet og reportagen om journalistens seksuelle oplevelse med mig her. Artiklen er at finde i bladet der udkom den 19. april 2011.

Omlud, interview med kvinde der har mødt mig

Studerende fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole har lavet et indslag i deres Radio Magasin "Omlud". De interviewer kvinden fra Tidens Kvinder der var sammen med mig. Radiomagasinet udkom den 6. Oktober 2012 og kan høres på YouTube her eller spring direkte ind i programmet til omtalen af mig her.

Singleliv

Konepasning.dk nævnes i Kanal 4's reality serie Singleliv, hvor Anja får et klippekort til Konepasning.dk af sine veninder i fødselsdagsgave. Klippet fra afsnittet kan ses her. Afsnittet fra Singleliv blev sendt på Kanal 4 den 19. September 2012.

Halløj i betalingsringen, Radio24Syv

Karen Straarup giver den som sexet erotisk fortæller da hun læser den erotiske novelle "Jeg skal passes i dag", som hun har fundet på Konepasning.dk. Simon Jul gør sit bedste for at ødelægge stemningen i baggrunden. Spol frem til tidspunktet 40:45 for at høre indslaget. Indslaget blev sendt den 22. August 2012.

Halløj i betalingsringen, Radio24Syv (igen)

Karen Straarup giver den som sexet erotisk fortæller da hun læser den erotiske novelle "Oplæring", som hun har fundet på Konepasning.dk. Simon Jul gør sit bedste for at ødelægge stemningen i baggrunden med hans ikoniske stemningsmusik. Spol frem til tidspunktet 45:50 for at høre indslaget. Indslaget blev sendt den 3. Oktober 2012.

Århus Stiftstidende

Konepasning.dk er interviewet af Århus Stiftstidende. Læs interviewet i avisen her. Artiklen er at finde i avisen der udkom den 14. maj 2011.

EkstraBladet.dk

Konepasning.dk: Han ordner din kone
Den 18. oktober 2010 blev en reduceret udgave af Side6.dk artiklen udgivet i EkstraBladet.dk's "Sex & Samliv" sektion. Læs den her.

Side6.dk

Fræk hjemmeservice...
Den 18. oktober 2010 blev en artikel om Konepasning.dk udgivet på Side6.dk. Læs den her.

TV2, Natholdet med Anders Breinholt

En god ide = www.konepasning.dk
Den 28. oktober 2010 omtales Konepasning.dk i programmet Natholdet på TV2 med Anders Breinholt og Nikolaj Kopernikus. Se klippet på Sputnik her. Linket er udgået. Hvis nogen kan skaffe klippet til mig bliver jeg glad

Scor.dk

Artikel af Scorskribenten
Den 30. november omtales Konepasning.dk i en artikel på Scor.dk. Læs artiklen her.

Kundemagneterne

Kundemagneterne har omtalt Konepasning.dk som et "aldeles fremragende eksempel på en hjemmeside, der har udvalgt en helt specifik målgruppe". Du kan læse omtalen her.

MetteHolbaek.com

Usædvanligt Tilbud: Få Din kone "Passet" Et Par Timer
Den 19. oktober omtales Konepasning.dk på MetteHolbaek.com, der giver en kort analyse af konceptet som forretnings ide. Læs indlægget her.

Anden omtale

Konepasning.dk har lavet interviews med blandt andet journaliststuderende med flere, som ikke er officielt udgivet. Jeg stiller altid gerne op til interviews der kan promovere Konepasning.dk. Det er blot at sende mig en email.