Sådan kontakter du Konepasning.dk

Den primære kontakt ser via e-mail til mail@konepasning.dk. Her bedes du oplyse hvem du er samt alder, højde og vægt og hvordan du i øvrigt ser ud. Medsend gerne et billede af dig så jeg kan verificere, at du er seriøs i din henvendelse. Useriøse henvendelser ignoreres.
Du kan også tilføje mig til din Skype på Konepasning.dk, så vi kan live chatte sammen.

Det videre forløb

Når der er etableret kontakt har vi en mail korrespondance over et stykke tid, så vi kan få en fornemmelse af hinanden. Tillid til hinanden og seriøsitet er vigtigt for begge parter. Vi aftaler tid og sted hvor jeg skal møde op og du får mit Konepasning.dk mobilnummer udleveret, så vi kan holde SMS kontakt på dagen.

Hvad sker der når jeg banker på?

Jeg møder op til aftalt tid og sted, fx privat eller et hotelværelse. Du vil finde mig imødekommende, høflig, charmerende, forførende og fremfor alt den rigtige mand for dig. Vi åbner typisk en flaske vin vi nipper lidt til, mens vi fornemmer hinanden.

Det videre forløb

Jeg er ikke kommet for at drikke kaffe i en snakkeklub, så jeg vil snart derefter begynde at forføre og kærtegne dig. Tingene går derefter sin naturlige gang. Det er selvfølgelig altid muligt at fortryde og sige pænt nej tak når vi mødes. Det accepterer jeg fuldt ud, når jeg ikke sender et billede af mig selv.