Det etiske kodeks

Folk der er aktive i swingermiljøet kender til det etiske kodeks om, at anonymiteten af de deltagende parter skal sikres. Mange udefra kommende mennesker har ikke den nødvendige indsigt i swingerverdenen til forståelsen af, hvorfor swingere gør som de gør. De har mange fordomme om swingere og derfor er anonymiteten vigtigt i forhold til venner, familie og karriere.

Du er sikret anonymitet

Vælger du, at kontakte mig er du sikret anonymitet fra start til slut. Alt kommunikation mellem os er fortroligt og fremsendte billeder slettes igen umiddelbart efter modtagelse. Jeg vil ikke omtale overfor andre hvem du er eller i det hele taget omtale vores aftale, både før og efter. En stor del af succesen for Konepasning.dk består netop af, at der kan stoles 100 % på dette.

Min anonymitet

Jeg har også brug for anonymitet. Konepasning.dk er en fritidsbeskæftigelse og jeg gør det for min egen fornøjelses skyld. Af hensyn til venner, familie og karriere skal min privatperson ikke eksponeres. Forudsætningen for, at vi kan lave en aftale er, at du fuldt ud accepterer dette.

Spilleregler

Spillereglerne aftaler vi inden mødet. Hvad vi må og hvad vi ikke må. Det er meget vigtigt, at du og din kone fuldt ud er indforstået med hvad der skal ske. Jalousi der bryder ud i lys luge tjener intet formål. Jeg er her ikke for at skabe splid mellem jer, men for at bidrage positivt til jeres sexliv.

Som singlekvinde er det vigtigt du inden vores møde er helt afklaret med det du går ind til. Inden da har vi aftalt om du lader mig tage styringen eller vi udforsker nogle specifikke ting du særligt tænder meget på. Jeg sikrer dig fuld opmærksomhed og forkælelse, hvad end du vælger.

Jeg respekterer altid et nej tak fra dig når vi mødes, hvis du fortryder når du ser mig. Jeg forventer du også respekterer det omvendte. Hvis du inden da har sendt billeder af dig selv til mig, vil sandsynligheden for dette dog være ekstrem lille.