Halsbåndet

Idet jeg sætter mig i min søsters sofa rammer min røv noget hårdt. Jeg griber ud efter det og der går et sug igennem min krop da jeg tager det sorte halsbånd frem. Hun har to hunde, så det er meget naturligt, at det ligger her.

Hvad der dog i min verden ikke er så naturligt er, at jeg selv havde noget ligende på i morges. Jeg kan slet ikke tilbageholde et smil og jeg er sikker på, at alle tilstedeværende kan læse mine uartige tanker.

Mine tanker farer rundt... Glimt af en hyggelig aften med biograftur, hjemlig hygge og behageligt selskab dukker op. Lige til sætningen der standser alt min hjerneaktivitet: "Jeg fornemmede din submissivitet første gang vi mødes. Derfor har jeg taget et halsbånd med... Det ligger ude i jakkelommen."

Jeg kunne have svoret på, at mit hjerte stoppede i et sekund. Mine øjne flakkede og mødte hans for at se om jeg havde hørt rigtigt. Han sad bare med et flabet smil om munden samt et meget undersøgende og udfordrende blik.

Jeg blev mundlam. Det sker ellers ikke så ofte. Jeg grinede lidt nervøst og fik fremstammet noget med, at han havde fået min hjerne til at gå i stå. Efter lidt tavshed og stadigt med hans blik dvælende ved mig, måtte jeg bede ham om at tale om noget andet så jeg kunne få muligheden for at at samle mig. Det fik jeg ikke...

I det næste glimt mærker jeg hans tunge i min mund. Først undersøgende, så krævende for så at blive undersøgende igen. Hans hænder kan jeg slet ikke huske før end de samler mit lange hår og han hiver mit hoved bagover - Åhhh, er det ikke bare den bedste følelse?

Vi har kort berørt hans erfaring og min mangel på samme når det drejer sig om sex der indeholder begreberne dom/sub. Så at jeg kort tid efter går på mine tå spidser, fordi han styrer mig ved at hive i håret, ind på soveværelset er totalt uvirkeligt. At han får mig til at knæle på gulvet, med ansigtet vendt mod væggen, væk fra ham, imens jeg bare venter på ham.. Venter på han tager sig tid til mig. Igen - som i en drøm! Jeg ved, at jeg kan sige stop og en hel del af mig ønsker det egentlig også... For det her er ikke noget pæne piger gør...

Jeg bliver afbrudt af hans hånd, der igen samler mit hår og hiver mig op og stå.. Drejer mig rundt så jeg vender mod ham. Jeg lukker øjnene... Jeg kan ikke se på ham.. Skammen fylder mig. At jeg lige nu synes, at han er den mest fantastiske mand fordi han behandler mig som en brugsting. Bare det at tænke tankerne er voldsomt grænseoverskridende... og alligevel så pirrende.

Han kysser mig og jeg smyger mig ind til ham.. Vil gerne forføre ham.. Overtage og få ham til at slippe lidt. Det lykkes ikke... Han presser mig ned på knæ og det er først da han beder mig om at sutte hans pik det går op for mig, at han er helt nøgen. Det er åbenbart det han foretog sig før, mens jeg sad vendt mod væggen og mine tanker kværnede rundt.

Da jeg tager hans store pik i munden findes der ikke andet end nydelse. MIN nydelse ved at give HAM nydelse. Jeg føler det i et øjeblik er mig der har magten over ham. Åhhh, hvor er det kort dette øjeblik. Pludselig kræver han mit svar på et spørgsmål, hvilket får en kamp til at begynde igen i mit indre. Jeg vil så gerne tilfredsstille ham.. Jeg vil gerne vise ham, at jeg godt kan det her. Men at svare.... Det er det sværeste han beder mig om hele aftenen...

Men morgenen bliver værre !

Igen og igen prøves mine grænser af i løbet af aftenen. Både de mentale og de fysiske. Jeg nyder, at min krop responderer som den gør. Nyder hans berøringer.. Hans negle der trækker spor ned over min ryg, mens jeg kan mærke, at han mere end fylder mig ud. I aften kan jeg gå rimeligt langt i den fysiske del af dette spil. Langt længere end jeg tidligere har været. Det er når han stiller krav til min verbale underkastelse jeg virkeligt kommer ud til kanten. Men hans afkrævning af svar efterlader ikke megen plads til tøven og jeg overgiver mig gang på gang.

Da vi bagefter ligger viklet ind i hinanden i min seng kan jeg næsten ikke holde fingrene fra ham. Jeg har svært ved at sove... Jeg vil egentlig bare gerne ligge vågen med ham hele natten... Kæle og nusse ham. Da jeg endeligt falder i søvn er det kun for at vågne igen øjeblikke efter... For at mærke efter om han stadigt er her... Røre ved ham... Forsøge at blive mæt af ham. Efter en nat fyldt med blunden og kælen af en sovende mand overvælder søvnen mig.

Jeg vågner ved, at jeg bliver revet hårdt i håret og trykket bagud i sengen. Jeg åbner overrasket øjnene og kan se lyset strømme ind gennem sprækkerne mellem gardinerne.

Jeg strejfer hans arm og beder om 2 minutters udsættelse... En smilende stemmer siger, at det får jeg selvfølgelig... Tankerne farer igennem min hjerne... Jeg havde forestillet mig, at denne mand var til blid elskov hele natten. At jeg skulle være i fokus for hans undersøgende hænder og legende tunge. Forargelsen kommer bølgende ind over mig. Hvad fanden bliver han sig egentlig ind...? At vække mig på den måde?

Selvom jeg er forarget og nok også en smule forvirret, mærker jeg mit hoved køre bagud så hans hånd igen kan tage ordentlig fat i mit hår og hører til min forbavselse min egen stemme svagt sige, at jeg er klar. Glimtvis husker jeg, at han tager mig... Han bruger min krop og safterne driver af mig.

På et tidspunkt stopper han op og efterlader mig stående på knæene alene i min seng. Jeg har bange anelser og forsøger af alt kraft ikke at fokusere på min sårbarhed der i morgenlyset. Jeg forsøger at køle både min krop og mine tanker ned. Forsøger at fortrænge at mine baller er rødglødende, at jeg har kradsermærker op og ned af ryggen og at jeg gang på gang har imødekommet hans kommandoer uden at tøve.

Min krop spændes da han kommer tilbage igen. Jeg er mig meget bevidst om hans duft... De små lyde det giver når et andet menneske bevæger sig rundt om én, sengens bevægelser der vidner om lige netop hans krop i den. Det giver et gik i min krop da jeg mærker det sorte læder mod min hals. At jeg sidder der og finder mig i at få halsbåndet på, imens jeg oven i købet holder mit hår for at han lettere kan komme til... Det er både før, under og efter en uvirkelighed for mig.

Jeg vågner brat af mine dagdrømme ved min søsters skarpe stemme der spørger om jeg vil med ud og gå en tur med hundene, siden jeg sidder med halsbåndet i hænderne... Jeg bliver lidt forvirret, rødmer og forsøger at få styr på tankerne mens jeg kigger på det sorte læder. Jeg er overrasket over, at jeg endnu sidder med det. Nyder for sidste gang den kildrende fornemmelse i min mave inden jeg lægger det fra mig....

Kvinde 26 år