G Punkts Orgasme

Både mænd og kvinder har et G punkt. Punktet er ofte omgærdet af mystik og især vedrørende mænd omfattet af tabu. Kvinder kan, ligesom mænd, ejakulere og ofte betegnes det som en "sprøjteorgasme". Sprøjteorgasmer er efterhånden blevet mere og mere kendt i det seksuelle samfund, men stadigvæk omgærdet af mystik. Nogle kloge hoveder benægter eksistensen af kvinders evne til ejakulation og mener det er urin der kommer ud. Det er det ikke! Det er en ph neutral klar væske med kropstemperatur der, ligesom mænds sæd, indeholder protein. Væsken kan have en svag lugt der kan forbindes med urin, men det er ganske svagt.

Kvinders G punkt sidder inde i skeden på væggen mod maven. Det kan føles som et svampet ru område og følelsen betegnes ofte som, at røre ved en kats næse. Kvinder kan blive stimuleret på deres G punkt ved, at indføre to fingre, ofte lange- og ringfingeren, ca. to led ind i skeden. Stimulationen kan ske ved, at blidt berøre område i cirkelbevægelser, men ofte bukkes fingrerne lidt så de danner en "krog". Fingrene bukkes langsomt op og ned så området stimuleres. Det er vigtigt, at der holdes godt øje med kvindens sindsstilstand. Det er vigtigt, at kvinden føler sig godt tilpas og ud fra hendes signaler kan man stimulere hende hurtigere eller langsommere. DR´s Sexministeriet med Emil Thorup har besøgt min gode ven Bjarne for en demonstation af en sprøjteorgasme. Det kan ses her. Bjarnes hjemmeside "Kvindelig Ejakulation" kan besøges her.

En G punkts orgasme er ikke nødvendigvis det samme som ejakulation af den ph neutrale klare væske. Orgasmen kan opnås uden og det bør ikke være et mål i sig selv, at kvinden ejakulerer. Når kvinder nærmer sig en G punkts orgasme kan de føle det som om, at de skal tisse. Det kan være en ubehagelig følelse og spærre vejen frem til orgasmen. Hun skal ikke tisse og hvis hun slapper af forsvinder tissefølelsen. Som en forberedelse kan hun gå på toilettet og tømme sin blære, så hun er helt sikker.