The Ethical Slut

"The Etical Slut - A Practical Guide To Polyamory, Open Relationships & Other Adventures" er skrevet af Dossie Easton og Janet W. Hardy og udgivet i 1997. En 2nd edition udkom i 2009.
Mange mennesker drømmer om et liv med overflod af kærlighed, sex og venskab. Nogle mener sådan et liv er umuligt og sætter sig til rette med mindre. Andre går efter drømmen, men presses af udefra kommende sociale faktorer eller egne følelser og ender op med, at drømmen har det bedst i fantasien. Få er stædige og opdager, at være åben i sin kærlighed, intimitet og seksualitet med andre mennesker ikke kun er muligt, men kan være mere berigende end de nogensinde drømte om.
Bogen er en håndbog for enhver der ønsker, at bryde det mønster af ægteskab og tilhørende tosomhed, som vores samfund i dag dikterer. Hvad enten du er single, gift, heteroseksuel, homoseksuel, biseksuel eller transseksuel giver den en god introduktion til dig, der ønsker at praktisere din "sluthood".
Det engelske ord "slut" er i sin generelle opfattelse et negativt ord for en kvinde, hvis seksualitet er glubsk, promiskiøs. indiskret og skamfuld. Det interessante er, at det tilsvarenede ord for en mand er "stud" (tyr). "Stud" er en beskrivelse af en meget seksuel mand. Betegnelsen er ofte associeret med accept og misundelse. Bogen anvender betegnelsen "slut" for begge køn og anvendes ikke som et negativt ord. Tværtimod er det en positiv betegnelse for en mand eller kvinde der udlever sin seksualitet ud fra den betragtning, at sex og tilfredsstillelse er godt og dejligt. En "slut" kan dyrke solo sex eller gå i krig med den femte flåde.
En "Ethical Slut" er et begreb der dækker over den etiske opførsel man som "slut" fremfører. God og dejlig sex kommer ikke af dårlig opførsel over for andre, men tværtimod af respekt over for andre. Bogen beskriver det frie liv man kan have ved en frisindet seksuel livsstil med flere partnere og samtidig have et fortræffeligt familieliv med mand og børn. Den favner meget bredt og er ikke rettet specielt mod bestemte typer af mennesker. Den er for alle.
Bogen kan købes her.

The Multiorgasmic Man

"The Multiorgasmic Man - How Any Man Can Experience Multiple Orgasms and Dramatically enhance His Secual Relationship" er skrevet af Mantak Chia & Douglas Abrans Arave og er udgivet i 2001
Bogen beskriver de teknikker og øvelser en mand kan lave for et opnår en evne til, at få flere orgasmer under sex uden ejakulation. Pointen er, at manden kan fastholde sin rejsning og forlænge sin egen og sin partnes seksuelle nydelse. Bogen koncenterer sig om flere emner og den er fint illustreret med tegninger.
Bogen kan købes her.

She Comes First

"She Comes First - The Thinking Man´s Guide go Pleasuring a Woman" er skrevet af Ian Kerner og er udgivet gentagne gange, senest i 2010.
Bogen beskriver kvindens anatomi og teknikker en mand kan bruge når han er sammen seksuelt med en kvinde. Emner omkring kvindens seksuelle energi, hendes sindsstilstand, forskellige tilstande af orgasmen beskrives indgående og giver en mand en indsigt i kvindes seksuelle verden der er guld værd. Bogen kan med fordel også læses af kvinder der ønsker en bredere forståelse af deres, til tider ofte, komplicerede seksuelle energi.
Bogen kan købes her.